Rekryteringsbolag i Stockholm

Wes är stolta över att ha stöttat den digitala investeringstjänsten Fundler i rekryteringen av en ny marknadschef och en ny säljchef.

Marie Beck tillträdde rollen som ny CSO (säljchef) i mitten av augusti. Marie kommer närmast från Swedbank och rollen som head of operational excellence. Hon har även tidigare varit chef för private banking på Avanza och jobbat som säljchef för SPP och PP pension.

Joel Grännby tillträdde rollen som ny CMO (marknadschef) i mitten av augusti. Joel kommer närmast från rollen som head of digital sales på Danske Bank där han ansvarade för marknadsföring och försäljning i digitala kanaler. Tidigare har han bland annat jobbat som säljchef på Oneflow och som affärsutvecklare inom telecom.

De två nyckelrekryteringarna är ett strategiskt steg för bolaget i att växla upp takten ytterligare och kommer bidra stort i arbetet med Fundlers fortsatta tillväxtresa.

Vi önskar Fundler och Marie och Joel varmt lycka till framåt!

För mer information se pressmeddelande här.

 

Wes är specialister på chefs- och styrelserekrytering, och erbjuder även en rad andra tjänster. Kontakta oss om vi kan hjälpa er.