Wes x Nyfikna Investerare

Wes och Nyfikna Investerare inleder samarbete

Nu inleder Wes och Nyfikna Investerare ett samarbete och kommer tillsammans att arbeta för ökad innovation och mångfald i styrelserummen.

Bland annat kommer kommer Wes in som kunskapspartner till Nyfikna Investerares Styrelseutbildning, men vi kommer även samarbeta inom andra områden för att tillsammans öka innovation och mångfald i styrelserummen.

Den 1-4 september kommer Carolina Engström Lökken, tillsammans med en rad aktuella profiler, att bidra in i programmet för Nyfikna Investerares styrelseutbildning. Nyfikna Investerares styrelseutbildning riktar sig till den som vill växa sin strategiska verktygslåda för att kunna stötta snabbväxande svenska startups i tidiga skeden. En unik utbildning, i en unik miljö, där Carolina kommer att hålla i modulen om personlig varumärkesbyggnad och karriärplanering för de som siktar på eller redan är involverade i styrelsearbete.

Att Wes kommer in som kunskapspartner till Nyfikna Investerares Styrelseutbildning ger en viktig inblick i vad som sker ute i näringslivet i termer av rekrytering, ledarskap och strategi på styrelse- och ledningsnivå till ledande befattningar och styrelserummen.

Nyfikna Investerare arbetar tätt med de mindre snabbväxande startups som affärsänglarna investerar i, samarbetet med Wes kompletterar det befintliga ekosystemet.

Om samarbetet säger Wes VD Carolina Engström Lökken:

— "Vi delar mod, nyfikenhet och öppenhet till förändring, lärande och att bygga nätverk. Vi ser Nyfikna Investerare som en självklar partner för att skapa nya positiva möten, öka kunskapen, bredda talangpool och skapa värde för vårt gemensamma nätverk."

Nyfikna Investerarea grundare Joanna Törngren Redebrant säger:

— "Vi är jätteglada för vårt fina samarbete med Wes och Carolina. Tillsammans kommer vi att arbeta för demokratiseringen av mångfald i styrelserummen. Jag ser mycket fram emot alla delar i vårt samarbete: styrelseutbildningen, events och att podda – för att tillsammans bidra med inspiration och kunskap inom rekrytering, ledarskap och strategi på styrelse- och ledningsnivå."

 

Läs mer i artikeln från Nyfikna Investerare här.

 

---

Wes är ett chefsrekryteringsföretag med fokus på mångfald. Wes erbjuder Executive Search och är specialister på att rekrytera ledare – till styrelser, ledningar och andra seniora nyckelroller. Genom att erbjuda ledarskapsutveckling och strategisk rådgivning inom våra expertområden, kompetensförsörjning, mångfald och inkluderande ledarskap, hjälper vi företag att bygga professionella, nytänkande och diversifierade ledningar och styrelser. Wes vision är ett inkluderande och diversifierat näringsliv där allas kompetens bidrar till att bygga en hållbar framtid. Kontakta oss om vi kan hjälpa er!