Fullsatt på Wes och Svenskt Ledarskaps frukostseminarium “Framtidens Ledarskap & Slaget om stjärnorna” på Berns

Under onsdagsmorgonen den 7/9 arrangerade Wes och Svenskt Ledarskap frukostseminariet ”Framtidens Ledarskap & Slaget om stjärnorna” i stora salongen på Berns. Temat behandlade bland annat hur företag skall lyckas attrahera och behålla de största talangerna på den globala marknaden. I panelen satt Katarina Berg – Global HR-direktör Spotify, Lars Strannegård – Rektor Handelshögskolan i Stockholm, Stina Honkamaa Bergfors – VD United Screens, Fabian Bengtsson – Ägare NetOnNet/Siba och Kaj Svensson – VD Svenskt Ledarskap.

Wes egen Anna Stenberg modererade diskussionerna där följande axplock av citat uppkom: “Förr valde företagen talangerna. Idag väljer talangen företagen”, “Det gäller att ha mod och förmåga att engagera och ge frihet för att locka de allra bästa medarbetarna”, “Dagens ledare vill ha ett uppdrag som är större än de själva och bolaget de arbetar på”, ”Man ska vissla när man åker till jobbet och inte ifrån det”.

 

Många bra inspel av den fantastiska panelen och vi på Wes vill tacka alla som kom för att delta i seminariet samt hoppas att alla är lika inspirerade som vi är!

 

thumb_img_9643_1024                   thumb_img_9640_1024


Prevous Item

Wes rekryterar Rebecca Tallmark som VP Product Marketing till Dustin

Next Item

Vinnova och Wes utser Årets Innovationstalang 2016. Välkommen med din nominering!