Fredrik Steinmann ny Regionchef Skåne & Danmark, Amelie Wallin ny Partner

Vi hälsar Fredrik Steinmann, ny Regionchef i Skåne och Danmark varmt välkommen till Wes och firar samtidigt att Amelie Wallin, en av branschens mest erfarna chefsrekryterare, blir Partner i Wes.

 

Som ett led i Wes fortsatta tillväxt och att ytterligare stärka närvaron i Skåne och Danmark hälsar vi nu Fredrik Steinmann välkommen. Fredrik blir Regionchef för Skåne och Danmark och kommer leda arbetet med att rekrytera ledare och nyckelfunktioner till både näringsliv och offentlig verksamhet i regionen. Fredrik har en spännande bakgrund från IKEA, där han under många år arbetat i olika ledarroller inom IKEA Digital Solutions samt som HR chef inom Business Solutions IT Shared Services. Fredrik har även tidigare arbetat med rekrytering på Manpower och som konsult på PWC.

 

”Att få möjligheten att vara med och bidra till en ökad mångfald på ledande positioner i södra Sverige och Danmark är enormt spännande och något jag verkligen har ett stort engagemang för. Att dessutom kunna göra det inom ramen för Wes verksamhet som präglas av en inkluderande och varm kultur känns verkligen fantastiskt.” säger Fredrik.

 

Amelie Wallin som arbetat som Seniorkonsult på Wes sedan 2017 blir nu Partner och tillsammans med övriga ledningsgruppen kommer driva den fortsatta tillväxten i bolaget. Amelie har en lång erfarenhet inom Executive Search och har framgångsrikt arbetat med tyngre ledarförsörjning på ledningsnivå och styrelsenivå i över 15 år. Hon har gedigen erfarenhet av ledarskapets utmaningar i olika branscher och brinner för mångfald och inkludering. Amelie har rekryterat toppchefer till en mängd företag och offentliga verksamheter, ofta som befunnit sig i stora transformations- och moderniseringsprocesser. Amelie är styrelseledamot i ESK, Sveriges Executive Search Konsulter och har tidigare även varit VD och Partner på Michael Berglund Executive Search.


Prevous Item

Wes recruits Birgitta Stymne Göransson as new Chairman of the Board for BCB Medical

Next Item

Wes utnämnda till Gasellföretag 2018!