Wes executive search

Per Fornander

Senior Consultant

Per Fornander_WES_23120KLAR_Web

Per Fornander är Seniorkonsult på Wes. Per har arbetat med Executive Search sedan 2016 och har en bakgrund som VD och divisionschef i nordiska koncerner inom finansiella sektorn. Per arbetar med rekrytering av styrelse-, VD-, och ledningsroller i alla typer av branscher. Tack vare sin långa erfarenhet från ledande befattningar i både nationella, nordiska och internationella koncerner kan han snabbt sätta sig in i de utmaningar som en kandidat ställs inför. Per arbetar även med second opinion och coaching av ledare i förändringssituationer.

Per har framför allt arbetat med privata näringslivet och några exempel på uppdragsgivare är Länsförsäkringar, DnB, JCDecaux, Paradox Interactive, Gjensidige, Movestic, Marsh and McLennan Co, Söderberg & Partners, Zürich, Gar-Bo, ClimateView, Resurs Holding, Standout Capital, Axfood, Bonnier, Veolia, Collector, Solita, m.fl.

Per är marknadsekonom med utbildning från IHM Business School och examen 1992. Per är certifierad i samtliga av CEB/SHL arbetspsykologiska tester samt personlighets- och färdighetstester samt Cubiks PAPI personlighetstester.

 

Email: per.fornander@wesgroup.se
Telefon: 073 654 29 47