wes visitkort-header-2048×1024

Mona Cohen

Head of Search

Mona Cohen_Wes_1630KLAR_v2

Mona är Head of Search på Wes och har över 12 års erfarenhet av executive search, rekrytering, talent management och entreprenöriella initiativ. Hon har gedigen erfarenhet av rekrytering inom en rad olika branscher och allt från etablerad storföretag till startup och scaleup bolag, med specialisering inom tech, musik/kultur, sport, mode/lifestyle och tillväxtarenan. Mona brinner för matchmakingprocessen och att stärka mångfald och inkludering.

Mona är bland annat grundare på Cohen+Co Talent Agents och arbetade tidigare på Prime - Weber Shandwick, Bohmans Nätverk och Proffice (Ranstad). Mona är även aktiv i Regnbågsfonden, som arbetar med HBTQ frågor, vilket ytterligare stärker Wes mångfaldsexpertis. Mångfald ligger i Monas DNA och är en stor passion då hon har bott i sex länder, pratar sex olika språk och besökt över 40+ länder.

Mona har en utbildning i kommunikation och marknadsföring från University of California, Berkeley (B.A. Communications), Santa Monica College samt Berghs School of Communication. Hon har även studerat juridik på Stockholms Universitet. Mona är certifierad i SHL arbetspsykologiska tester samt personlighets- och färdighetstester, inklusive OPQ, MQ och Verify.

Email: Mona.Cohen@wesgroup.se
Telefon: 076-025 59 69