Karriärrådgivning & Coaching

Vi letar ständigt efter Sveriges bästa ledare. På Wes är kandidatupplevelsen viktig och vi värnar om att den är värdefull och inkluderande. Tack vare att vi är specialister på att inkludera hela marknadens kompetensutbud i våra rekryteringar, har vi förmånen av att arbeta med många av Sveriges och världens mest intressanta företag och organisationer. Vi har även förmånen att komma i kontakt och samarbeta med Sveriges främsta talanger, chefer och ledare.  

Headhunting Stockholm

Välkommen att bli en del av vårt kandidatnätverk

Registrera ditt CV

Karriärrådgivning & Coaching

Låt Wes hjälpa dig med nästa steg i karriären. Wes erbjuder karriärrådgivning som anpassas efter individuella behov. Wes coaching ger insikt, verktyg, inspiration och skapar fokus och handling. När du blir mer medveten om vilken ledarstil och kompetens du har får du även bättre förutsättningar att utvecklas i ditt ledarskap och nå dina mål. Med chefscoaching ökas även möjligheter till goda resultat i din organisation. Denna tjänst är för ledare och chefer som vill utveckla sitt ledarskap och bli bättre på att kommunicera sitt personliga ledarskap, men även för de kandidater som vill förbättra sina karriärmöjligheter. Vi skräddarsyr varje coaching efter kundens behov och mål.

Publika uppdrag

SEKTIONSCHEF PRODUKTUVECKLING INOM AFFÄRSOMRÅDE SAK

Folksam - Stockholm

230627

HEAD OF GLOBAL PRICING & PROFITABILITY

Sandvik Mining and Construction Tools AB

230622

Product Manager Garden Terrace, BBQ & Propane

Rusta - Stockholm

230621

FINANSIELLA RÅDGIVARE

Fair Investments Sweden AB - Stockholm

230615

ELECTRICITY EXPERT & BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Recharge Infrastruktur AB - Stockholm

230612

PRODUCT MANAGER ACTIVE SUMMER

Rusta - Stockholm

230518

CATEGORY MANAGER GARDEN

Rusta - Upplands väsby

190828

Rekrytering i Stockholm

Intresserad av att jobba på Wes?

Wes växer och vi är alltid intresserade av att hitta fler drivna medarbetare som vill göra skillnad på riktigt!

Vill du bidra till att öka mångfalden i svenskt näringsliv? Vill du utvecklas hos någon som inte bara talar om jämställdhet, mångfald och inkludering utan också aktivt arbetar med det i alla aspekter av affären och verksamheten? Vill du dessutom göra detta tillsammans med fantastiska kollegor och genom en modern, kompetensbaserad, innovativ och professionell chefsrekryteringsprocess? Hör gärna av dig till vårt team, vi ser fram emot att prata vidare.

Kontakta oss